Soberisti®tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle
päihdehoidolle.

Me näemme alkoholiriippuvaiset yksilöinä, joilla on omat arjen haasteensa ja juurisyynsä juomiselle sekä omat prioriteettinsa, jotka vaikuttavat siihen mikä heitä motivoi ja mikä saa sitoutumaan. Perinteinen päihdehoito toimii joillekin, mutta kuten tiedetään – ei kaikille.

Soberistin metodi toimii erityisesti high functioning -alkoholiriippuvaisille, joilla kulissit ovat vielä pystyssä (= ulkopuoliset eivät tiedä ongelmasta), mutta riippuvuus on jo kehittynyt ja voimistuu koko ajan.
Me uskomme ilon ja vapauden voimaan. Meille jokainen alkoholiriippuvuudesta toipuva on yksilö, oman elämänsä asiantuntija.

Soberistin metodissa valmennettavat tekevät työtä omien ajatustensa ja uskomustensa kanssa, luovat raitista elämää tukevat rutiinit, alkavat ymmärtää juurisyitä riippuvuutensa taustalla, ja oppivat ylläpitämään raitista elämää.

Me autamme ja tuemme elämänmuutoksessa: autamme rakentamaan perustan uudelle, soberistille elämälle, jonka seurauksena ihminen tekee arjestaan omannäköistä – sellaista, josta haluaa nauttia selvinpäin.

Meidän apumme on aina tavoitettavissa, olipa jäsenemme missä päin maailmaa tahansa.

metodi

Soberistin tapa

Lähestymme ongelmaa holistisesti:
juominen on vain seuraus. Ratkaisu löytyy syistä, miksi juomme.

Vaikkakin alkoholi on maailman toiseksi addiktoivin aine, kaikki riippuvaiset eivät ole fyysisesti addiktoituneita alkoholiin.
Ja toisaalta: henkinen riippuvuus voi olla voimakas, vaikka ei edes joisi itseään humalaan säännöllisesti.

Alkoholi on ongelma, kun se tuntuu siltä.
Raitis elämä on ihanaa, ei siis tarvitse mennä pohjalle asti.
Me näemme, että riippuvuus on vain oire, mutta ei perimmäinen syy.

Kun löydämme ja ymmärrämme juurisyyt: miksi ja mihin tarpeeseen aloimme lääkitä itseämme alkoholilla, voimme löytää ratkaisun ja toipua 100 prosenttisesti.

Soberisti® metodi

Käytössämme on tutkitusti tehokkaat elämänmuutostyökalut

Käytämme valmennuksessa muutosjohtamisen menetelmiä itsemotivointiin, positiivista psykologiaa uskomusten ja ajatusten muokkaamiseen, itsemyötätuntoa voimaantumiseen, mindfulness-menetelmiä stressin hoitoon, kognitiivista käyttäytymisterapiaa juurisyiden selvittämiseen ja liikunta- sekä ravitsemus -neuvontaa toipumisen edistämiseksi

Oletko valmis muuttamaan elämääsi kokonaisvaltaisesti paremmaksi?

metodi