Osallistu webinaariin ja lunasta lahjakortti!

Tervetuloa webinaariin 19.5.2023 klo 15–16 kuulemaan vastaus kysymykseen: ”Miten raitistuminen voi muka olla helppoa ja hauskaa?”

Edellä mainittu kysymys on usein esitetty Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -muutosvalmennuksen kehittäjälle, Ira Koivulle. Nyt hän vastaa kysymykseen kerralla useammalle kuulijalle.

KENELLE?
Webinaari on tarkoitettu kaikille, joita aihe kiinnostaa: heille, joilla itsellään tai jonka läheisellä on alkoholiongelma. Työnantajille, työntekijöille, pienten lasten vanhemmille, eläkeläisille.
Alkoholiongelmat koskettavat meitä kaikkia ja koko yhteiskuntaa.

MITÄ?
Koivu kertoo paitsi miten raitistuminen voi olla helppoa ja hauskaa, myös oman selviytymistarinansa, miten Soberisti®-menetelmä kehittyi ja kenelle se on tarkoitettu. Voi olla, että webinaarin jälkeen et enää ikinä ajattele samoin kuin nyt.

Kaikki webinaariin osallistujat saavat 20 % alekoodin Soberistin verkkokauppaan. Koodin voi käyttää itse tai antaa toiselle tarvitsevalle. Koodi on voimassa viikon eli to 25.5. saakka.
Huom! Mikäli et pääse paikalle, riittää, että rekisteröidyt tapahtumaan.
Webinaari tallennetaan (ja osallistujat siksi kamerat ja mikrofonit pois päältä) ja kaikki rekisteröityneet saavat tallenteen ja ale-kupongin sähköpostitse perjantai-iltana.

**
KUKA?
Ira Koivu on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri. Hän oli 20 vuotta media-alalla journalistina sekä johtotehtävissä, kunnes havahtui alkoholiongelmaansa. 

Koivun kirjoittama tietokirja Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni (ensipainos 2016, Viisas elämä) on ollut Suomessa best selleri. Moni suomalainen on raitistunut sen avulla.

Vuonna 2020 Koivu kehitti Soberisti®n helposti & ilolla -menetelmän kaltaisilleen toimintakykyisille alkoholiriippuvaisille, jotka eivät hae apua perinteisistä menetelmistä leimautumisen pelossa. Palvelu ei korvaa olemassa olevia palveluja, vaan on kehitetty kohderyhmälle, joka ei aiemmin ole saanut apua alkoholiriippuvuuteensa.

Webinaari pidetään suomeksi.


Tässä linkki webinaariin, lämpimästi tervetuloa!
https://events.teams.microsoft.com/event/f962f29c-e3c8-46aa-8946-588e4cd746b8@0256f99f-f5cd-4eb8-9ec0-87104d3924a0

Ira Koivu

Ira Koivu

Soberisti vuodesta 2015. Vapaa viinistä -kirjailija, muutosvalmentaja, yrittäjä. Soberistin missio on muuttaa käsityksiä alkoholista ja raittiista elämästä & tarjota vaihtoehto alkoholista vapautumiseen.
”Hyvä äiti ei juo” ja muita uskomuksia

”Hyvä äiti ei juo” ja muita uskomuksia

NAISTENPÄIVÄNÄ on syytä nostaa esiin tasa-arvo-ongelmat liittyen alkoholiin ja päihdehoitoon. YHTEISKUNNASSAMME suhtaudutaan eri tavalla naisen ja miehen juomiseen, ja etenkin äidin ja isän alkoholinkäyttöön ja niistä syntyviin ongelmiin. ÄIDIT tiedostavat tämän, ja se estää heitä hakemasta apua ajoissa. Yhä useampi nainen tissuttelee kotona salaa. Tutkimukset paljastavat, että naisten alkoholikuolemat ovat nelinkertaistuneet 20 vuodessa. NAISEN ja etenkin äidin ongelmajuominen […]

Joonas oli 7 vuotta absolutisti, kunnes alkoi epäillä, oliko hänellä sittenkään ongelmaa

Joonas oli 7 vuotta absolutisti, kunnes alkoi epäillä, oliko hänellä sittenkään ongelmaa

“MINULLE oli tärkeää saada apua oikeasti anonyymisti, mutta kuitenkin niin, että saan olla porukassa.”

Osallistu webinaariin ja lunasta lahjakortti!

Osallistu webinaariin ja lunasta lahjakortti!

Tervetuloa webinaariin 19.5.2023 klo 15–16 kuulemaan vastaus kysymykseen: ”Miten raitistuminen voi muka olla helppoa ja hauskaa?”Edellä mainittu kysymys on usein esitetty Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -muutosvalmennuksen kehittäjälle, Ira Koivulle. Nyt hän vastaa kysymykseen kerralla useammalle kuulijalle. KENELLE?Webinaari on tarkoitettu kaikille, joita aihe kiinnostaa: heille, joilla itsellään tai jonka läheisellä on alkoholiongelma. Työnantajille, työntekijöille, pienten […]

VAPPUALE VERKKOKURSILLE!

VAPPUALE VERKKOKURSILLE!

Kun normaalihinta vuoden verkkovalmennukselle on 992 €, saat sen nyt hintaan 793,6 €!

Alennuskampanja on voimassa 27.4.-5.5.2023

Soberistin online- ja mobiilisovellus ratkaisee päihdehoidon haasteet globaalisti

Soberistin online- ja mobiilisovellus ratkaisee päihdehoidon haasteet globaalisti

Soberisti Oy tiedottaa                                                                 22.3.2023 Yksi isoimmista haasteista alkoholiriippuvuuden hoidossa yksilön ja yhteiskunnan kannalta on, että apua saavat vain ne, jotka ovat pohjalla. Ennaltaehkäisyyn ja varhaisen vaiheen apuun ei ole riittävästi panostettu. Nykyiset varhaisen vaiheen hoitomenetelmät eivät vastaa toiseen isoon haasteeseen: ne, joiden ongelma ei vielä näy ulospäin, eivät hae apua leimautumisen pelossa — eivätkä he […]

Pääsin eroon alkoholista Soberistin verkkovalmennuksen avulla

Pääsin eroon alkoholista Soberistin verkkovalmennuksen avulla

31.1.2023 Mirja*, 63 oli jo yli kymmenen vuoden ajan tiedostanut, että hänellä on alkoholiongelma. Korkea asema ja tunnettuus tietyissä piireissä esti häntä menemästä työterveyteen tai hakemasta apua, sillä hän pelkäsi paljastumista. Sitten eräänä päivänä hän näki televisiossa naisen keltaisessa mekossa ja keltaisissa saappaissa, ja siitä se lähti. Tänään Mirjalle tuli vuosi täyteen raittiutta, ja hän […]