Soberisti-retriitti 19.–21.11.2021

Retriitillä on luvassa mm. merkityksellisiä keskusteluja, mindfulnessia, ulkoilua Kiipulan luonnonkauniissa ympäristössä, itsemyötätuntoharjoitteita, hyvää ruokaa ja seuraa, uintia, saunomista, tarinankerrontaa ja hyvässä lykyssä uusia ystäviä!

Tule Kiipulaan viettämään ihanaa soberistia viikonloppua hengenheimolaistesi kanssa!Paikka: Kiipula, Turenki (Kiipulantie 507, 14200 Turenki)

Kiipulaan ajaa Tampereelta tai Helsingistä 1 h 10 min.
Autokyyti Turengin juna-asemalta ja asemalle järjestyy.

Hinta: 300-420 € riippuen majoituksesta. Jäsenille jäsenhinta.

Kenelle: Alkoholista vapaille naisille, jotka haluavat viettää rentouttavan viikonlopun seurassa, jossa ei tarvitse selitellä raittiuttaan. Myös raittiutta harkitsevat, sober curious -naiset ovat tervetulleita.

Kenelle retriitti ei ole: henkilöille, joilla ei ole aikomusta jättää alkoholia.
Tämä siitä syystä, että retriitissä on mukana henkilöitä, joilla voi olla vielä vaikeita hetkiä alkoholista luopumisessa, emmekä halua riskeerata kenenkään raitistumisprosessia.

Mukaan tästä linkistä!

Retriitillä on luvassa mm. merkityksellisiä keskusteluja, mindfulnessia, ulkoilua Kiipulan luonnonkauniissa ympäristössä, itsemyötätuntoharjoitteita, hyvää ruokaa ja seuraa, uintia, saunomista, tarinankerrontaa ja hyvässä lykyssä uusia ystäviä!

Huom! Paikkoja rajoitetusti eli kannattaa toimia pian, mikäli haluat mukaan!

Retriitille on varattu paikkoja vain 7 osallistujalle, koska haluamme luoda luottamuksellisen ilmapiirin, jossa kaikki uskaltavat ja ehtivät osallistua keskusteluihin.

**

Ohjelma:

PERJANTAI 19.11.

Saapuminen Kiipulaan klo 17

Sisäänkirjautuminen ja avaimet omiin huoneisiin. Majoitus yhden hengen huoneissa.

Kokoontuminen aulassa klo 18 (huom! Ulkoiluvaatteet päälle)

18.30 lähdemme yhdessä kävelemään kodalle, jossa paistamme makkaraa ja tutustumme toisiimme. Tarinankerrontasessio.

LAUANTAI 20.11.

8–9 Aamupala Rusthollissa

9.30–11.45 Iso Kustaa -salissa TRE-stressipurkusessio /ohjaajana Piia Sumupuu

12 lounas Rusthollissa

Vapaata ohjelmaa

14.45–16.45 säävarauksella: ulkoilua ja asahia & mindfulnessia (mukavat ulkoiluvaatteet mukaan). Jos kurja keli: Iso-Kustaa -salissa pilatesta ja mindfulnessia (joustavat sisäliikuntavaatteet ja villasukat)

17 päivällinen Rusthollissa

Vapaata ohjelmaa

19.30–21 sauna ja uima-altaat varattu (pyyhkeen voi ottaa huoneesta, mutta omat pesu- ja uimatarvikkeet mukaan). Iltapalaa varattuna meille jääkaappiin.

SUNNUNTAI 21.11.

8–9 Aamupala Rusthollissa

9.30–11.30 Aarrekarttasessio Tähkässä

12 lounas & huoneiden luovutus ja lähtö kotiin.

Tutustu retriitin hintavaihtoehtoihin ja varaa paikkasi tästä linkistä!

Ira Koivu

Ira Koivu

Soberisti vuodesta 2015. Vapaa viinistä -kirjailija, muutosvalmentaja, yrittäjä. Soberistin missio on muuttaa käsityksiä alkoholista ja raittiista elämästä & tarjota vaihtoehto alkoholista vapautumiseen.
”Hyvä äiti ei juo” ja muita uskomuksia

”Hyvä äiti ei juo” ja muita uskomuksia

NAISTENPÄIVÄNÄ on syytä nostaa esiin tasa-arvo-ongelmat liittyen alkoholiin ja päihdehoitoon. YHTEISKUNNASSAMME suhtaudutaan eri tavalla naisen ja miehen juomiseen, ja etenkin äidin ja isän alkoholinkäyttöön ja niistä syntyviin ongelmiin. ÄIDIT tiedostavat tämän, ja se estää heitä hakemasta apua ajoissa. Yhä useampi nainen tissuttelee kotona salaa. Tutkimukset paljastavat, että naisten alkoholikuolemat ovat nelinkertaistuneet 20 vuodessa. NAISEN ja etenkin äidin ongelmajuominen […]

Joonas oli 7 vuotta absolutisti, kunnes alkoi epäillä, oliko hänellä sittenkään ongelmaa

Joonas oli 7 vuotta absolutisti, kunnes alkoi epäillä, oliko hänellä sittenkään ongelmaa

“MINULLE oli tärkeää saada apua oikeasti anonyymisti, mutta kuitenkin niin, että saan olla porukassa.”

5 kirjaa, jotka kannustavat olemaan selvinpäin

5 kirjaa, jotka kannustavat olemaan selvinpäin

5 kirjaa, jotka kannustavat olemaan selvinpäin Esittelyssä TOP5 kirjaa, jotka auttavat alkoholista vapaaksi pyrkiviä pysymään selvinpäin.Kirjat esitellään julkaisujärjestyksessä. Allen Carr: Korkki kii, Bazar 2020 (alkup. 2009) Allen Carr kirjoitti vuonna 1985 Easy way to stop smoking -teoksen, joka myöhemmin julkaistiin suomeksi nimellä Stumppaa tähän! Miljoonat ihmiset maailmassa ovat saaneet kirjasta apua tupakoinnin lopettamiseen. Carrin metodi perustuu […]

Tiedote hinnankorotuksesta & lahja

Tiedote hinnankorotuksesta & lahja

Soberisti tiedottaa: VERKKOKURSSIN HINTA NOUSEE 5.1.2023   Viime syksynä kerroimme hinnankorotuspaineista, ja että nostaisimme hintaa kahdessa erässä. Ensimmäinen korotus tuli voimaan syksyllä, ja toinen korotus tulee voimaan 5.1.2023 klo 12.(Hinnankorotus ei koske All inclusive -kurssia)  Vapaudu viinistä helposti & ilolla -verkkovalmennus maksaa nyt 800 €/vuosi. 5.1.2023 alkaen hinta on 992 €.   Mikäli olet miettinyt […]

Soberisti lanseerasi uuden palvelun:  viiden tähden All inclusive – verkkovalmennus

Soberisti lanseerasi uuden palvelun: viiden tähden All inclusive – verkkovalmennus

Soberistin palveluja kehitetään jatkuvasti, ja tulossa on lisää uusia tuotteita. Marraskuussa Vapaudu viinistä helposti & ilolla -onlinevalmennus laajeni myös miehille. Joulukuun 15. päivä avautui nykyisen verkkokurssin rinnalle viiden tähden All inclusive – Vapaudu alkoholista helposti  & ilolla  -verkkovalmennus joka sisältää: Huomenna tiedotamme vielä kahdesta uudesta lisäpalvelusta, ole kuulolla! Jos olet harkinnut kurssille lähtemistä, kannattaa tehdä […]