Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -valmennus

Video on kuvattu vuonna 2020

Valmennus on sinulle, joka haluat eroon alkoholista mutta et koe olevasi alkoholisti, etkä koe tarvitsevasi fyysisiä vertaistukiryhmiä. 

Onko sinulle käynyt niin, että olet päättänyt ottaa vain yhden lasillisen, ja päädyit juomaan koko pullon? Harhautuvatko ajatuksesi jatkuvasti hetkeen, että saat korkata?
Oletko aloittanut aamulla uuden elämän, ja löytänyt itsesi taas samasta tilanteesta?

Been there! Minä aloitin uuden elämän ties kuinka monta kertaa, kunnes löysin keinon, jolla se tehdään niin, että se onnistuu.

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -valmennus on kokonaisvaltainen hyvinvointipaketti, jossa paitsi pistät korkin kiinni, teet sen ilolla ja pysyvästi – ja lähdet kohti omannäköistä unelmaelämää.

Valmennus on sinulle, joka haluat

Hinta alle 83 €/kk
Kurssin kesto 12 kk

Mikäli hinta tuntuu sinusta kalliilta, laske kuinka paljon sinulla kuluu nyt rahaa kuukaudessa alkoholiin.
Kurssin hinnalla ei saa kuin pari viinitonkkaa ja yhden pullon kuukaudessa. 

Keskimäärin kurssilaiset ovat säästäneet kurssin hinnan 1-3 kk:ssa, kun rahaa ei mene alkoholiin.

Voit valita kassalla kerta- tai osamaksun.

Tutustu myös muihin tarjolla oleviin paketteihin täältä.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Voit kokeilla valmennusta riskittömästi: jos et ole siihen  tyytyväinen, voit perua  osallistumisesi 14 päivän kuluessa ja saada rahat takaisin.

Rahalle vastinetta

Hinta alle 83 €/kk
Kurssin kesto 12 kk

Mikäli hinta tuntuu sinusta kalliilta, laske kuinka paljon sinulla kuluu nyt rahaa kuukaudessa alkoholiin.
Kurssin hinnalla ei saa kuin pari viinitonkkaa ja yhden pullon kuukaudessa. 

Keskimäärin kurssilaiset ovat säästäneet kurssin hinnan 1-3 kk:ssa, kun rahaa ei mene alkoholiin.

Voit valita kassalla kerta- tai osamaksun.

Tutustu myös muihin tarjolla oleviin paketteihin täältä.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Voit kokeilla valmennusta riskittömästi: jos et ole siihen  tyytyväinen, voit perua  osallistumisesi 14 päivän kuluessa ja saada rahat takaisin.

Pelkäätkö, että alkoholin käytön lopettaminen tekee elämästä tylsää ja sinusta yksinäisen?

Meitä viinikoukkuun jääneitä on paljon, niin Suomessa kuin maailmallakin. Ilouutinen on se, että alkoholin käytön voi lopettaa jo ennen kuin on pakko, ja alkoholista irti pääseminen voi olla helppoa ja hauskaa!

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -valmennuksessa  saat  käyttöösi työkalut ja menetelmän, jolla pääset irti alkoholista, ja aloitat tällä kertaa oikeasti uuden, upean elämän.

Valmennuksessa et ainoastaan pistä korkkia kiinni, vaan teet sen helposti ja ilolla. Saat tukea ja työkaluja isoon, mutta äärimmäisen palkitsevaan elämänmuutokseen. Holistinen menetelmämme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ira Koivu
Vapaa viinistä -kirjailija & valmentaja

 

Miten elämä muuttuu, kun vapautuu alkoholista?

Miten alkoholinkäytön lopettaminen vaikuttaa terveyteesi, ulkonäköösi ja elämänlaatuusi?

Elämää alkoholin kanssa...

Pienikin määrä alkoholia tuhoaa syvän unen eli aivojen puhdistumisen ja palautumisen. Siitä seuraa väsymystä, keskittymiskyvyttömyyttä ja kierroksia, joita täytyy ”nollata”. Alkoholi on hermomyrkky, jonka säännöllinen käyttö aiheuttaa alakuloa ja masennusta. Alkoholi sotkee aivojen luontaisten mielihyvähormonien tuotantoa, ja johtaa pitkällisessä käytössä siihen, että ihminen ei enää saa iloa ja hyvänolontunnetta muusta kuin alkoholista.

Kun alkoholista on tullut riippuvuus, elämä alkaa tuntua harmaalta ja ilottomalta. Voimakkaan hyvänolontunteen nostattaa vain ajatus kohta saatavasta alkoholiannoksesta.

portrait of a young brunette girl in black sneakers,black shorts and a black short top sitting on the roof and enjoying the sunset

...ja alkoholista vapaana

Heräät hyväntuulisena ja virkeänä, koska nukut paremmin. 

Saat takaisin lapsuuden ilon ja värit, ja masennus haihtuu, koska et häiritse alkoholilla aivojesi luontaista dopamiinituotantoa ja tuhoa endorfiinivarastojasi.

Turvotus ja krampit häviävät, koska alkoholi ei enää sotke nestetasapainosi. 

Vyötärö kapenee, koska et enää saa ylimääräistä energiaa alkoholin muodossa, eikä alkoholi ole enää estämässä maksan toimintaa.

Vatsa toimii, koska alkoholi ei enää pääse tuhoamaan mahalaukun ja suoliston limakalvoja. 

Läsnäolo on helppoa, koska et ole enää riippuvainen. 

Säästät aikaa ja rahaa, koska niitä ei enää kulu alkoholiin. 

Itsetunto paranee, koska voit luottaa itseesi. 

Saat rohkeutta tehdä elämästäsi itsesi näköistä ja toteuttaa unelmasi!

Addiktion vastakohta on yhteys

Vapaudu viinistä -valmennuksessa tukenasi ovat

IRA KOIVU
Vapaa viinistä -kirjailija, muutosvalmentaja & Soberistin kehittäjä

Piia Koivumäki

PIIA KOIVUMÄKI
Psykologianopettaja, voimavarakeskeisen lyhytterapian & 
psykososiaalisen riippuvuuden asiantuntija

TIINA HOKUNI
Vertaisvalmentaja

MARKO SUOMINEN
Vertaisvalmentaja

MIIA HUITTI
Sertifioitu stressivalmentaja

EMILIA KUJALA
Psykoterapeutti, häpeä-asiantuntija

ELVIIRA KREBBER FM,  diplomiravintoneuvoja,
Keto Coach

soberisti yhteisön logo.

SOBERISTI-YHTEISÖ

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla valmennuksessa

Vapaaksi viinistä -valmennus voi auttaa sinut vapaaksi viinikoukusta, elämään omannäköistäsi unelmaelämää

Ira Koivu hevosen kanssa

Ira Koivu

Vapaa viinistä -kirjailija,  Vapaa viinistä -metodin kehittäjä & valmentaja

VTM journalisti & vuorovaikutusvalmentaja Ira Koivu jätti alkoholin marraskuussa 2015 ja kirjoitti kirjan kokemuksistaan: Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni (Viisas elämä 2016). Kirja on auttanut lukuisia suomalaisia irti alkoholista.

Koivu teki raitistuttuaan suuren elämänmuutoksen ja toteutti unelmansa: hän irtisanoutui työpaikastaan Helsingissä, perusti yrityksen, myi asuntonsa Espoossa, osti hevosen ja talon Hämeenlinnasta ja muutti sinne tyttären ja kissan kanssa marraskuussa 2016.

Koivu haluaa auttaa kaltaisiaan, jotka eivät motivoidu pelosta ja aivosairaus-ajatuksesta, vaan ilosta ja tuloksista – ja siitä, että voivat itse vaikuttaa asioihin. Hänen kehittämänsä Vapaa viinistä -metodi tarjoaa modernin vaihtoehdon perinteisille päihdehoitomenetelmille. 

Vapaa viinistä -metodi räjäyttää kulttuurimme alkoholiin liittyvät uskomukset

Kysy itseltäsi...

Voisinko fyysisesti ja henkisesti paremmin ilman alkoholia?

Jos vastaus on kyllä, mitä enää odotat?

Vapaudu alkoholista ilolla ja helposti, ja lähde rakentamaan omannäköistä unelmaelämää!

Saatat miettiä…

Onko sinulla varaa kurssiin?

Laske kuinka paljon sinulla menee rahaa (ja aikaa) alkoholiin viikossa, kuukaudessa, vuodessa. Kurssi maksaa vain vajaat 82 euroa kuussa. Laske kuinka paljon säästät, kun et enää käytä alkoholia.

Toimiiko tämä minulla varmasti?

Toimii, mikäli et ole pohjalla ja sinulla on vielä voimavaroja tehdä työtä omien ajatustesi ja toimintamalliesi kanssa. Tärkeintä on oma motivaatio: oletko valmis tekemään ison päätöksen ja jättämään alkoholin?

Tulokset ovat olleet erinomaisia: palautekyselyjen mukaan 93 % on onnistunut vapautumaan alkoholista Soberistin verkkokurssin avulla. Me olemme kaikki yksiöitä ja se mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle.  Jos et jostain syystä ole tyytyväinen valmennukseen, saat maksamasi rahat takaisin peruessasi osallistumisesi 14 päivän kuluessa valmennuksen alusta.

Palautetta

Vuosi takana soberismia. Olin elänyt jo vuosia alkoholin vankina. Eläkkeelle jäätyäni alkoholinkäyttö riistäytyi käsistä. Kun ei enää tarvinnut miettiä aamuista töihin lähtöä, juominen alkoi olla jokailtaista. Joskus aloitin jo päivällä. Voin jatkuvasti huonosti ja olin masentunut. Olin alun perin alkanut juoda masennukseen, ahdistukseen ja hukuttaakseni huolet, mutta sitten alkoholi lisäsikin pahaa oloani ja lisäsi tarvetta juoda. Tästä muodostui itseään ruokkiva kierre. Iran kirjan (Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni) olin lukenut monta kertaa, mutta pelkkä kirjan lukeminen ei riittänyt. Tämä kurssi, tehtävät ja viikoittaiset zoom-tapaamiset auttoivat. Kun tuli halu juoda, ajattelin, miten kehtaisin zoom-treffeillä kertoa muille, että repsahdin. Se esti repsahtamasta. Vertaistuki oli minulle todella tärkeää, ja se, että saatoin kerrankin puhua suoraan asiasta, jota häpesin. Tällä verkkokurssilla opin myös sen, että kun addiktio on kerran muodostunut, ei ole delete-näppäintä, jolla sen voi pyyhkiä pois. Niin kauan, kun pysyn erossa alkoholista, olen vapaa. Mutta jos alkaisin kuvitella pystyväni kohtuukäyttöön, ja alkaisin taas juoda, liuku alkutilanteeseen olisi nopeampi kuin lasku lasten liukumäessä. Tämä on loppuelämäni päätös. Olen saanut mielenrauhan, iloa elämään, vapauden vankilasta. Kiitos Ira ja kaikki muut soberistisiskot. Liisa, soberisti 365 päivää

Parasta Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -kurssilla on vapaus ja ilolla oppiminen, ei pelottelulla / uhkakuvilla / vanhoilla & "horinoilla" meneminen.

Minulla on takana raittiutta 7,5 kuukautta. Ilman tämän ryhmän tukea ei olisi onnistunut. Täältä saa eväät uuteen raittiisen elämään ja tukea vaikeisiin hetkiin. Zoom-treffit ovat tärkeitä.

"Vuosi on kulunut äkkiä, ja parasta tässä tämä soberismi. Elämä on täyttä, kun on ihana työ, lapset ja heidän kauttaan ihanat lapsenlapset. Vaikka en lastenlasteni nähden tissutellut, tunsin huonoa omaatuntoa, kun ajatukset olivat vähän väliä viinissä; kun palautan lapset omiin koteihin, voin taas tissutella rauhassa. En halunnut olla juova mummo. Siksi olen hyvin onnellinen, ettei nuorin muru koskaan joudu tuntemaan minun viinilevottomuuttani💕" Riitta, Vapaudu viinistä -kurssilainen, soberisti

Minähän oon sen tuhannen kerran päättänyt, etten enää juo, kun en kestä sitä alakuloa mikä viinistä seuraa. Ja jo seuraavassa hetkessä miettinyt, milloin voisin juoda taas viiniä 😏🙄 Huomasin viimeisimmän työvuoron jälkeen, että minulla ei ollut kiire mihinkään. Oli ihana rauha keskittyä uunin sytytykseen, seurata koiran touhuja, huomata luonto ympärillä. Ei ollut kiire saada kaikkea pois alta, että pääsee korkkaamaan viinin ja rentoutumaan. Nyt kaikki rentous tapahtui asioita tehdessä ja nauttiessa raittiista olosta 💖

Olen niin kiitollinen tästä kurssista! En olisi onnistunut ilman tätä vapauttamaan itseäni alkoholista. Nyt tunnen, että olen aloittanut uuden elämän ja voin tehdä mitä vain! Tämä fiilis on ihan uskomaton <3

50-vuotissynttäreilläni nautin Iran suosittelemaa Lehtikuohua ja kakkua, niin hyvää! Paras lahja, mitä olen saanut, on puolen vuoden ja vähän päällekin raittius 🙂 Käsittämätöntä, että olen päässyt tähän asti, eikä ole tehnyt tiukkaakaan! En ymmärrä tätä itsekään! Ensimmäinen kesä pitkään aikaan kun olen oikeasti nauttinut elämästä, ja tuntenut yllättäviä onnen tunteita ❤ Takana on kuitenkin muutama raskas menetysen vuosi, synkkyys tuntui kaatuvan päälle. Enpä olisi uskonut, että kesästä voi nauttia selvinkin päin, ja näin ”vanhaksi” piti elää, että se tuli ymmärrettyä 😅 Tällä hetkellä olen onnellinen 😌

Tänään paukahti tasan 6 kuukautta soberismia mittariin. Päivääkään en ole katunut, että tähän kelkkaan mukaan hyppäsin. Ulkoisesti elämässä juuri mikään ei ole muuttunut mutta silti kaikki on muuttunut Ihan hiiirrrvveään iso KIITOS kaikille soberistiklubilaisille, kiitos zoomissa vietetyistä ja jaetuista hetkistä ❤️ ja erityiskiitos Iralle, että sait tämän ryhmän ja verkkovalmennuksen perustettua. Ilman tätä oisin jatkanut aika ankeaa, harmaata ja sumuista suorittamista päivästä toiseen. Nyt on vielä hyvin aikaa nauttia elämästä ilman riippuvuutta. Viimeisenä mutta ei vähäisempänä kiitän itseäni ihan hemmetin hyvästä työstä ❤️ Alkoholittomuus on ollut elämäni paras päätös!!

Liityin kurssille ja opetin alkoholin käytön 1.12.2020, enkä ole katunut hetkeäkään. Mielitekoja on tietenkin ollut, mutta olen selättänyt ne. Vaikka on ollut ongelmia, harmeja ja mielipahaa, olen aina niidenkin keskellä ajatellut: yksi asia on hyvin: olen soberisti. Lähipiiri ja perhe on hyväksynyt tämän, vaikka jotkut ihmettelevät.
Minusta ei tule kohtuukäyttäjää, se on jo kokeiltu. Ilman tätä kurssia en olisi onnistunut. Kiitos Ira ja soberistien yhteisö🌸🌹🤗💐👏

Join viimeisen punaviinilasillisen viime torstaina joten huimat kolme täysin raitista päivää vasta takana, mutta ihan käsittämätöntä on se, miten erilainen olo on jo nyt. Olen ollut tipattomalla ennenkin, mutta silloin on aina ollut joku tavoite tai päämäärä mihin asti on juomatta. Nyt kun ei enää tarvitse juoda, niin se stressi ja odotus tipattoman loppumisesta puuttuu kokonaan. Ajatuksen voima on ihan mieletön. Tuntuu että turvotusta on jo lähtenyt, jalka nousee kevyemmin ja hymyilyttää enemmän. Aivan huikeeta ❤️

Olen yrittänyt lopettaa monta kertaa, mutta nyt kun tein sen tämän kurssin avulla, se tuntui käsittämätömän helpolta! Toki alkuun iski vaikeita hetkiä, mutta en kokenut että olisi mitään riskiä siihen, että oikeasti joisin. Tämä kokonaisvaltainen hyvä olo, hyvät yöunet ja mielenrauha on jotain niin ihanaa, etten aio tätä menettää.

Tämä mennyt vuosi on ollut melko huikea. Olen oppinut itsestäni paljon uutta, olen muuttunut ihan fyysisestikin, mutta suurin muutos on tapahtunut ehdottomasti pään sisällä. Elämässä on taas iloa, naurua ja vapautta. Vaikeita hetkiäkin oli tosiaan alkutaipaleella enemmän, mutta koitin aina pitää mukana ajatusta siitä, mikä tässä hetkessä muuttuu paremmaksi, jos nyt juon lasin viiniä. Yleensä mieliteko meni melko nopeasti ohi, kunhan ei jäänyt ajatuksissaan mielitekoon jumiin. Totta kai elämä tuo eteen aina välillä jos jonkinnäköistä haastetta, murhetta ja vaikeuksia mutta kurssikaveri-Liisan sanoin: “Yksi asia on hyvin: olen soberisti” Olen niin kiitollinen siitä, että sain kokonaan uuden elämän: on aika ennen 30. lokakuuta 2020, ja aika sen jälkeen. KIITOS kurssikavereille korvaamattomasta vertaistuesta, jatketaan matkaa yhdessä toisiamme tukien sekä hyvinä että vähän huonompinakin hetkinä. Lopuksi täytyy vielä kerran kiittää Ira Koivua, että tämän kurssin kehitit. Se muutti minun elämäni ihan totaalisesti. Olen ikuisesti kiitollinen❤️ Terv. Tiina 30.10.2021

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -verkkokurssi sisältää

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla

INTENSIIVIKURSSI

Valmennukset & koulutusmateriaalit.

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla LIVE

LIVE COACHING

Pääset osallistumaan Vapaa viinistä Ira Koivun ja muiden asiantuntijoiden livelähetyksiin

Soberisti yhteisö

YHTEISÖ

Pääset mukaan yksityiseen tukiryhmään ja viikoittaisiin vertaistapaamisiin etäyhteyksin.

Tsemppausviestit

TSEMPPAUSVIESTIT

Saat tsemppausta ja vinkkejä sähköpostiisi vuoden ajan.

LIITY NYT MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Maksoitpa jäsenyytesi kuukausierissä tai kerralla, pääset vuodeksi mukaan Soberisti-klubiin ja saat kaiken valmennusmateriaalin heti käyttöösi.

Voit valita haluamasi maksutavan kassalla.