Tulossa: apua viinikoukusta vapautumiseen

Pyörivätkö ajatuksesi jatkuvasti alkoholin ympärillä? Mietitkö, onko sinulla alkoholiongelma tai oletko peräti alkoholisti?

Haluatko päästä irti riippuvuudesta, mutta sinua pelottaa, että elämästä tulee ankeaa ja epäsosiaalista?

Vapaa viinistä -metodin avulla pääset irti riippuvuudesta helposti ja ilolla

Vaikka olisit kehittänyt itsellesi riippuvuussuhteen alkoholiin, se ei tarkoita, että olisit alkoholisti. Alkoholiriippuvuus on kuin mikä tahansa riippuvuus, riippuvuuden kohde vain sattuu olemaan alkoholi. 

Tiesitkö, että toisin kuin yleisesti luullaan, tutkijat eivät vieläkään ole onnistuneet löytämään alkoholistigeeniä? Ja tiesitkö, että valtaosa alkoholiriippuvaisista raitistuu spontaanista, ilman vertaistukiryhmiä?

Riippuvuuden kehittymisen taustalla on monia syitä, ja jotta voimme vapautua riippuvuudesta, on päästävä käsiksi juurisyyhyn: mihin tarpeeseen haemme lohtua tai mitä haluamme paeta.

Vapaa viinistä -metodi auttaa ja innostaa tekemään kokonaisvaltaisen muutoksen oman hyvinvoinnin parantamiseksi, ja vapauttaa riippuvuuksista ilolla ja helposti.

Vapaa viinistä -ajattelumallissa tunnustetaan ja tunnistetaan ihmisten erilaisuus: toiset tarvitsevat enemmän tukea ja ryhmätoimintaa, ja heille perinteiset vertaistukiryhmät ovat tärkeitä. 

Toiset taas viihtyvät itsekseen, ja tekevät mieluummin töitä yksin kuin ryhmässä. He saattavat olla asiakeskeisiä individualisteja, joille prioriteettina on itsenäisyys, toiminta ja tulokset. Muutos on heille keskimääräistä helpompaa. Siksi he myös usein havahtuvat riippuvuuteen suhteellisen varhaisessa vaiheessa, koska riippuvuus kaventaa heille tärkeää vapaudentunnetta.

Tälle ryhmälle spontaani eli itsenäinen raitistuminen on ominaista.

Jatkoa Vapaa viinistä -kirjalle

Syksyllä 2016 ilmestynyt Vapaa viinistä -kirja on vapauttanut lukuisia suomalaisia riippuvuuksista, joukossa on myös vuosikymmeniä voimakkaan alkoholiriippuvuuden kanssa eläneitä. 

Vapaa viinistä saa nyt jatkoa: tulossa on mm. e- ja äänikirja sekä verkkokurssi, jonka kohderyhmänä ne, jotka haluavat päästä irti alkoholikoukusta, mutta eivät koe tarvitsevansa fyysisiä vertaistukiryhmiä. Toisaalta myös ne, jotka ovat jo panneet korkin kiinni, voivat hyötyä Vapaa viinistä -yhteisöstä: joskus voi olla mukavaa vaihtaa ajatuksia muiden alkoholikuplasta hypänneiden kanssa.

Jos haluat saada ensimmäisten joukossa tiedon, kun tuotteet ovat valmiita ja tilattavissa, jätä yhteystietosi ja saat uutiskirjeemme.

Älä pelkää, luvassa ei ole jokaviikkoista roskapostittelua. Lähetämme uutiskirjeen vain, kun meillä on oikeasti jotain sinulle hyödyllistä kerrottavaa. Voit myös helposti poistua postituslistalta, jos koet ettei siitä ole sinulle hyötyä.

Kuulumisiin!

Ira Koivu,
Vapaa viinistä -kirjailija
Soberisti vuodesta 2016

Ira Koivu

Ira Koivu

Soberisti vuodesta 2015. Vapaa viinistä -kirjailija, muutosvalmentaja, yrittäjä. Soberistin missio on muuttaa käsityksiä alkoholista ja raittiista elämästä & tarjota vaihtoehto alkoholista vapautumiseen.
”Hyvä äiti ei juo” ja muita uskomuksia

”Hyvä äiti ei juo” ja muita uskomuksia

NAISTENPÄIVÄNÄ on syytä nostaa esiin tasa-arvo-ongelmat liittyen alkoholiin ja päihdehoitoon. YHTEISKUNNASSAMME suhtaudutaan eri tavalla naisen ja miehen juomiseen, ja etenkin äidin ja isän alkoholinkäyttöön ja niistä syntyviin ongelmiin. ÄIDIT tiedostavat tämän, ja se estää heitä hakemasta apua ajoissa. Yhä useampi nainen tissuttelee kotona salaa. Tutkimukset paljastavat, että naisten alkoholikuolemat ovat nelinkertaistuneet 20 vuodessa. NAISEN ja etenkin äidin ongelmajuominen […]

Joonas oli 7 vuotta absolutisti, kunnes alkoi epäillä, oliko hänellä sittenkään ongelmaa

Joonas oli 7 vuotta absolutisti, kunnes alkoi epäillä, oliko hänellä sittenkään ongelmaa

“MINULLE oli tärkeää saada apua oikeasti anonyymisti, mutta kuitenkin niin, että saan olla porukassa.”

5 kirjaa, jotka kannustavat olemaan selvinpäin

5 kirjaa, jotka kannustavat olemaan selvinpäin

5 kirjaa, jotka kannustavat olemaan selvinpäin Esittelyssä TOP5 kirjaa, jotka auttavat alkoholista vapaaksi pyrkiviä pysymään selvinpäin.Kirjat esitellään julkaisujärjestyksessä. Allen Carr: Korkki kii, Bazar 2020 (alkup. 2009) Allen Carr kirjoitti vuonna 1985 Easy way to stop smoking -teoksen, joka myöhemmin julkaistiin suomeksi nimellä Stumppaa tähän! Miljoonat ihmiset maailmassa ovat saaneet kirjasta apua tupakoinnin lopettamiseen. Carrin metodi perustuu […]

Tiedote hinnankorotuksesta & lahja

Tiedote hinnankorotuksesta & lahja

Soberisti tiedottaa: VERKKOKURSSIN HINTA NOUSEE 5.1.2023   Viime syksynä kerroimme hinnankorotuspaineista, ja että nostaisimme hintaa kahdessa erässä. Ensimmäinen korotus tuli voimaan syksyllä, ja toinen korotus tulee voimaan 5.1.2023 klo 12.(Hinnankorotus ei koske All inclusive -kurssia)  Vapaudu viinistä helposti & ilolla -verkkovalmennus maksaa nyt 800 €/vuosi. 5.1.2023 alkaen hinta on 992 €.   Mikäli olet miettinyt […]

Soberisti lanseerasi uuden palvelun:  viiden tähden All inclusive – verkkovalmennus

Soberisti lanseerasi uuden palvelun: viiden tähden All inclusive – verkkovalmennus

Soberistin palveluja kehitetään jatkuvasti, ja tulossa on lisää uusia tuotteita. Marraskuussa Vapaudu viinistä helposti & ilolla -onlinevalmennus laajeni myös miehille. Joulukuun 15. päivä avautui nykyisen verkkokurssin rinnalle viiden tähden All inclusive – Vapaudu alkoholista helposti  & ilolla  -verkkovalmennus joka sisältää: Huomenna tiedotamme vielä kahdesta uudesta lisäpalvelusta, ole kuulolla! Jos olet harkinnut kurssille lähtemistä, kannattaa tehdä […]