Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -metodi toimii

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -verkkovalmennuksen tulokset ovat tähän asti huikeita:
kaikilla jäsenillä on pysynyt korkki kiinni ja fiilikset korkealla!

Kurssia pilotoi ensin pieni ryhmä, ja marraskuun lopulla Soberisti-klubi avasi ovensa uusille jäsenille, joita onkin liittynyt mukaan lähes päivittäin.

Mitä tuloksia Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -verkkovalmennuksesta on tähän mennessä saatu, kun pisimpään mukana olleet ovat laittaneet korkin kiinni yli kuukausi sitten?

100 %:lla korkki on pysynyt kiinni.
100 % suosittelee Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -verkkovalmennusta.
100 % uskoo, että korkki pysyy kiinni lopullisesti.


Näin kurssilaiset ovat kokeneet alkoholista vapautumisen Helposti & Ilolla -metodilla:

”Olo on pirteämpi, energisempi, seesteisempi, rauhallinen. Ajoittain mielitekojen häivähdyksiä mutta nekin vähenemään päin.”

”Olen kokenut sen vähentävän stressiä, vapauttavan aikaa ja lisäävän kapasiteettia käsitellä kaikenlaisia tunteita, niin hyviä kuin pahoja.”

”Voimaannuttavana ja iloisena asiana. Kun pääsee VAPAAKSI viinistä, tulee ihania uusia asioita tilalle.”

Haastavimmaksi kurssilaiset kertovat seuraavat asiat:

”Perjantait ja siihen liittyvä voimakas tapa ottaa lasi viiniä.”

”Ulkoinen paine juhlissa ja kokoontumisissa. Tiiviisti pinttyneiden tapojen muuttaminen.”

”Tapojen muutos.”


Kurssilaisten terveiset sinulle, joka harkitset Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -verkkovalmennukseen osallistumista:

Kun oma päätös on vahva, kurssista saa lisämotivaatiota, apua pysyä päätöksessä ja ihan parasta vertaistukea.
Oikotietä onneen ei ole, joten oma päätös tosiaan pitää olla tehtynä.

Motivoiva, helppo ja juomiseen verrattuna edullinen sijoitus omaan hyvinvointiin!
Kun korkki on kiinni, sitä seuraavaa energian, ilon ja vapauden määrää ei voi sanoin kuvailla.
 Ilman vertaistukea ja tarinoita sekä lempeitä askelmerkkejä on raitistuminen hankalampaa. Kurssi antaa todella hyvä tuen uuden elämän alkuun ❤️

Ilolla mukaan! Olen aiemmin kokeillut toisenlaisia tapoja tuloksetta. Mutta tämä toimii.

**

Jos haluat vapautua alkoholista, mutta et koe perinteisten menetelmien olevan sinun juttusi, etkä halua leimautua alkoholistiksi, kokeile riskittä Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -verkkovalmennusta. Jos metodi ei toimi sinulle, voit perua osallistumisen 14 päivän sisällä ja saat rahat takaisin.

Annan joululahjaksi kaikille jäseniksi liittyville kurssin kylkiäisenä Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinniäänikirjan, joka on päivitetty painos vuonna 2016 ilmestyneestä kirjasta.

Äänikirja valmistuu joulukuun toisella viikolla ja sen saavat kaikki ne, jotka liittyvät jäseniksi tämän vuoden 2020 aikana.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tästä linkistä pääset tutustumaan kurssiin ja liittymään jäseneksi: https://soberisti.com/vapaudu-viinista-helposti-ja-ilolla-verkkokurssi/

Ira Koivu
Soberisti

Vapaa viinistä -kirjailija

Ira Koivu

Ira Koivu

Soberisti vuodesta 2015. Vapaa viinistä -kirjailija, muutosvalmentaja, yrittäjä. Soberistin missio on muuttaa käsityksiä alkoholista ja raittiista elämästä & tarjota vaihtoehto alkoholista vapautumiseen.
”Hyvä äiti ei juo” ja muita uskomuksia

”Hyvä äiti ei juo” ja muita uskomuksia

NAISTENPÄIVÄNÄ on syytä nostaa esiin tasa-arvo-ongelmat liittyen alkoholiin ja päihdehoitoon. YHTEISKUNNASSAMME suhtaudutaan eri tavalla naisen ja miehen juomiseen, ja etenkin äidin ja isän alkoholinkäyttöön ja niistä syntyviin ongelmiin. ÄIDIT tiedostavat tämän, ja se estää heitä hakemasta apua ajoissa. Yhä useampi nainen tissuttelee kotona salaa. Tutkimukset paljastavat, että naisten alkoholikuolemat ovat nelinkertaistuneet 20 vuodessa. NAISEN ja etenkin äidin ongelmajuominen […]

Joonas oli 7 vuotta absolutisti, kunnes alkoi epäillä, oliko hänellä sittenkään ongelmaa

Joonas oli 7 vuotta absolutisti, kunnes alkoi epäillä, oliko hänellä sittenkään ongelmaa

“MINULLE oli tärkeää saada apua oikeasti anonyymisti, mutta kuitenkin niin, että saan olla porukassa.”

5 kirjaa, jotka kannustavat olemaan selvinpäin

5 kirjaa, jotka kannustavat olemaan selvinpäin

5 kirjaa, jotka kannustavat olemaan selvinpäin Esittelyssä TOP5 kirjaa, jotka auttavat alkoholista vapaaksi pyrkiviä pysymään selvinpäin.Kirjat esitellään julkaisujärjestyksessä. Allen Carr: Korkki kii, Bazar 2020 (alkup. 2009) Allen Carr kirjoitti vuonna 1985 Easy way to stop smoking -teoksen, joka myöhemmin julkaistiin suomeksi nimellä Stumppaa tähän! Miljoonat ihmiset maailmassa ovat saaneet kirjasta apua tupakoinnin lopettamiseen. Carrin metodi perustuu […]

Tiedote hinnankorotuksesta & lahja

Tiedote hinnankorotuksesta & lahja

Soberisti tiedottaa: VERKKOKURSSIN HINTA NOUSEE 5.1.2023   Viime syksynä kerroimme hinnankorotuspaineista, ja että nostaisimme hintaa kahdessa erässä. Ensimmäinen korotus tuli voimaan syksyllä, ja toinen korotus tulee voimaan 5.1.2023 klo 12.(Hinnankorotus ei koske All inclusive -kurssia)  Vapaudu viinistä helposti & ilolla -verkkovalmennus maksaa nyt 800 €/vuosi. 5.1.2023 alkaen hinta on 992 €.   Mikäli olet miettinyt […]

Soberisti lanseerasi uuden palvelun:  viiden tähden All inclusive – verkkovalmennus

Soberisti lanseerasi uuden palvelun: viiden tähden All inclusive – verkkovalmennus

Soberistin palveluja kehitetään jatkuvasti, ja tulossa on lisää uusia tuotteita. Marraskuussa Vapaudu viinistä helposti & ilolla -onlinevalmennus laajeni myös miehille. Joulukuun 15. päivä avautui nykyisen verkkokurssin rinnalle viiden tähden All inclusive – Vapaudu alkoholista helposti  & ilolla  -verkkovalmennus joka sisältää: Huomenna tiedotamme vielä kahdesta uudesta lisäpalvelusta, ole kuulolla! Jos olet harkinnut kurssille lähtemistä, kannattaa tehdä […]