Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -minivalmennus

Oletko joskus yrittänyt lopettaa alkoholinkäytön? Oletko päättänyt, että tänään en ota yhtään, mutta päätynyt ottamaan? Haluaisitko vapautua alkoholikoukusta?

Pysyvään muutokseen tarvitaan vahva päätös ja työkalut sen ylläpitämiseksi. Tässä maksuttomassa minivalmennuksessa saat työkaluja vahvaan päätökseen.

Tule mukaan valmennukseen! Pääset katsomaan valmennuksen heti ja saat siitä tallenteen myös sähköpostiisi.

Haluatko vapautua alkoholista, mutta et tiedä miten?

Haluaisitko kokeilla, olisiko tämä sinun juttusi?

Mitä jos alkoholista vapautuminen ei olisikaan vaikeaa,vaan helppoa ja hauskaa?

Mitä jos voisit vapautua alkoholikoukusta, jolloin unenlaatusi paranisi, saisit lisää energiaa ja iloa elämääsi?

Pian huomaisit lukuisat positiiviset muutokset niin sisäisesti kuin ulkoisestikin…

Se on mahdollista sinullekin, kun tiedät miten toimia.

Pelkkä päätös ja itsekuri ei riitä.

Tarvitaan ymmärrystä, näkökulman vaihtoa ja ajatustyötä, että saat päätöksestä niin vahvan, ettet ala ikinä sitä kyseenalaistamaan.

Tule mukaan maksuttomaan Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -minivalmennukseen, jossa saat työkalut uuden elämän ensiaskeliin!

Maksuttomassa Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -minivalmennuksessa:

Minä olen Ira Koivu. Olin itse pahassa viinikoukussa vuonna 2011, jolloin huomasin, etten pysty lopettamaan jokailtaista tissutteluani. Satunnaisesta viinilasillisesta silloin tällöin oli salavaivihkaa tullut pullo illassa, jonka join lapseni nukahdettua.

 

Pidin kulissit visusti pystyssä ja suoritin elämääni ulkoisesti täydellisesti. Sisäisesti olin kuitenkin aivan hajalla ja totaalisen uupunut.

 

Ensimmäiset askelet kohti vapautta otin 2011, jolloin olin 4 kuukautta korkki kiinni. Onnistuin siinä siksi, että uskoin sen jälkeen voivani jatkaa kohtuukäyttäjänä.

 

Kohtuukäyttäjää minusta ei tullut, ja ennen pitkää riippuvuus alkoi taas nostaa päätään. Kokemukseni raittiista kuukausista olivat niin huikeat, etten enää pitänyt raittiutta masentavana tuomiona, vaan tiesin sen olevan tie henkiseen ja fyysiseen tapapainoon ja onnellisempaan elämään.

ira_koivu
ira_hevonen_2

Vapautin itseni viinikoukusta vuonna 2015 ja kirjoitin kokemuksistani kirjan Vapaa viinistä, miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni (Viisas elämä 2016). Kirja on auttanut lukuisia suomalaisia vapaaksi alkoholista.

 

Tein raitistuttuani suuren elämänmuutoksen ja toteutin unelmani omasta hevosesta ja yrittäjyydestä. Se vaati isoja tekoja, mutta minua ei pelottanut, sillä riippuvuudesta ilolla ja helposti vapautuminen tuo rohkeutta ja voimaa.

 

Nyt olen jälleen unelmia toteuttamassa <3

 

Haluan auttaa muitakin irti alkoholista, helposti ja ilolla – ja ennen kuin alkoholista tulee niin paha riippuvuus, että se vie ihan pohjalle.

Me ihmiset olemme erilaisia ja se mikä toimii yhdelle, ei toimi toiselle.

Vapaa viinistä -metodi on sinulle, joka motivoidut vapaudesta ja joka et koe perinteisten päihdehoitomenetelmien olevan sinun juttusi.

Olet valmis tekemään töitä omien ajatustesi kanssa ja palat halusta saada elämäsi omiin käsiisi.