Vapaa viinistä – äänikirja

24,99

Uusi, täydennetty painos sekä fyysisenä painoksena että e-kirjana myynnissä kirjakaupoissa, mm.

 

 

Äänikirja tästä linkistä

 

E-kirja:

KUVAUS
Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni (Viisas elämä 2016) saa nyt jatkoa päivitettynä painoksena e- ja äänikirjana.

Kun Vapaa viinistä ensimmäisen kerran julkaistiin, kirjan kirjoittanut Ira Koivu oli ehtinyt olla raittiina vasta puoli vuotta. E- ja äänikirjan julkaisun aikaan Koivu on ollut soberisti viisi vuotta, ja on lisännyt kirjaan tuoreita tutkimustuloksia ja luvun, jossa kerrotaan mitä tapahtui kirjan julkaisun jälkeen.

 

Lisäksi kirjassa on uusia raitistumistarinoita. Kirjassa kuusi naista kertoo, missä vaiheessa he huomasivat alkoholin olevan ongelma, miten he onnistuivat lopettamaan juomisen ja miten elämä muuttui sen jälkeen.

 

Vapaa viinistä on omistettu kaikille ihanille naisille, hyville tyypeille ja täydellisille äideille, jotka kulissien takana häpeävät ja salaavat juomistaan. Tämä on voimakirja, joka antaa intoa ja luottamusta siihen, että alkoholin otteesta voi päästä irti. Se voi jopa olla yllättävän helppoa!

Vapaa viinistä -kirjassa tarinansa kertovat myös

Piia Sumupuu

Piia Sumupuu (s. 1962), päihde- ja taideterapeutti & muutosvalmentaja. Hän on ollut raittiina vuodesta 2000. Sumupuu oli mukana YLEn Korkki kiinni –televisiosarjassa vuonna 2015. Sumupuu on yksi Vapaa valitsemaan -kirjan kirjoittajista. Hän on mukana Soberistin asiantuntijajoukossa.

Raija Lindberg

Raija Lindberg (s. 1961), Hoitokoti Tuhkimon perustaja. Hän raitistui vuonna 1995. Lindberg palkittiin toukokuussa 2016 parhaana itä-suomalaisena pomona.

Essi Hellen

Essi Hellen (s. 1988) on teatteritaiteen maisteri ja näyttelijä. Hellen pisti korkin kiinni vuonna 2012.

Mari Tiira

Mari Tiira (s. 1973) on yrittäjä, markkinoinnin ammattilainen. Soberisti vuodesta 2017.

Peikko Pitkänen

Peikko Pitkänen (s. 1971), kaunokirjallisuuden suomentaja. Soberisti vuodesta 2016.

LUKIJAPALAUTTEITA

”Toimittaja Ira Koivu on tarttunut arkaan aiheeseen ja aikamme isoon tabuun rohkealla otteella. Hänen kirjansa “Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni” tekee tissuttelun jatkamisesta hyvällä omallatunnolla tuskaisen vaikeaa. Huikea kirja panee pohtimaan, miksi tuosta hitaasti tappavasta myrkystä on tullut osa hyväksyttyä elämäntapaa!” – Kirjailija Heikki Peltola

”Suurkiitos upeasta kirjastasi, sain siitä voimaa! Tajusin ensimmäisen kerran ongelmani vuonna 2011 ja se jälkeen olen repsahtanut noin sata kertaa. Nyt olen vapaa minäkin.” – Merja

“Luin kirjasi Vapaa viinistä, ja suljin korkin. Käytännön neuvosi olivat tosi hyviä, kuten esimerkiksi listata jääkaapin oveen ne kurjat käyttökokemukset. Itselläni raittiusyritykset ovat aina menneet pieleen siinä, että kaljahimon iskiessä olen muistellut VAIN niitä hyviä kokemuksia alkoholin kanssa, ja sitten rynnännyt silmät kiiluen lähimpään kauppaan. Nyt olen vapaa siitä kieroutuneesta ajattelukierteestä. Kiitos vielä kirjasta, joka pelasti jouluni ja vuodenvaihteen!”  

”Kirjasi Vapaa viinistä luultavasti pelasti elämäni. Kiitos siitä ja kaikkea hyvää sinulle, tahtonainen.” – Kanssasisar

”Kiitoksia aivan loistavasta kirjastasi. Sain siitä todella paljon tukea ja vahvistusta tilanteeseeni. Rauhaisaa joulun odotusta. Meillä tulee ensimmäinen selvä joulu ja uusivuosi sitten nuoruusvuosien, huikeaa!” – Heidi

”Juuri laskin käsistäni kirjasi Vapaa viinistä, johon samaistuin täysin! Kiitos siitä Olen taistellut alkoholin ja jopa itsetuhoisten ajatusten kanssa vuosia, ja pitänyt asian salassa. Minulle syntyi puoli vuotta sitten lapsenlapsi, ja haluan, että hän näkee vain raittiin mummun! Kiitos vielä sinulle, Ira; lujitit minun raittiuspäätöstäni kirjallasi!”