Vapaa Viinistä äänikirja

Vapaa Viinistä äänikirja

17,99 sis. alv 24%

Miten elämä muuttuu kun pistää korkin kiinni?

Onko viini aikuisen naisen karkkia?
Missä vaiheessa kotona tai kaveriporukassa nautittu alkoholi
ei olekaan enää mauste, vaan pääasia?

 

Onko viini aikuisen naisen karkkia? Missä vaiheessa harmittomasta nautinnosta tulee ongelma? Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu kun pistää korkin kiinni on kirjallinen vertaistuki, iloa kupliva voimakirja, jonka avulla lukemattomat suomalaiset ovat vapauttaneet itsensä alkoholista. Tämä kirja muuttaa käsityksesi alkoholista, alkoholiongelmasta, raitistumisesta ja elämästä ilman alkoholia. Kirjassa kuusi naista kertoo omilla kasvoillaan ja nimellään tarinansa alkoholin kanssa ja sen, miten elämä muuttui, kun he pistivät korkin kiinni. Syksyllä 2020 ilmestynyt äänikirja on täydennetty painos vuonna 2016 ilmestyneestä teoksesta.

Palautetta kirjasta:

Toimittaja Ira Koivu on tarttunut arkaan aiheeseen ja aikamme isoon tabuun rohkealla otteella. Hänen kirjansa Vapaa viinistä, miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni tekee tissuttelun jatkamisesta hyvällä omallatunnolla tuskaisen vaikeaa. Huikea kirja panee pohtimaan, miksi tuosta hitaasti tappavasta myrkystä on tullut osa hyväksyttyä elämäntapaa! Kirjailija Heikki Peltola

Vapaa viinistä on omistettu kaikille ihanille naisille, hyville tyypeille ja täydellisille äideille, jotka kulissien takana häpeävät ja salaavat juomistaan. Tämä on voimakirja, joka antaa intoa ja luottamusta siihen, että alkoholin otteesta voi päästä irti. Se voi jopa olla yllättävän helppoa!

Kirjassa tarinansa kertovat Koivun lisäksi:

Piia Sumupuu (s. 1962), päihde- ja taideterapeutti & muutosvalmentaja. Hän on ollut raittiina vuodesta 2000. Sumupuu oli mukana YLEn Korkki kiinni –televisiosarjassa vuonna 2015. Sumupuu on yksi Vapaa valitsemaan -kirjan kirjoittajista. Hän on mukana Soberistin asiantuntijajoukossa.

Raija Lindberg (s. 1961), Hoitokoti Tuhkimon perustaja. Hän raitistui vuonna 1995. Lindberg palkittiin toukokuussa 2016 parhaana itä-suomalaisena pomona.

Essi Hellen (s. 1988) on teatteritaiteen maisteri ja näyttelijä. Hellen pisti korkin kiinni vuonna 2012.

Mari Tiira (s. 1973) on yrittäjä, markkinoinnin ammattilainen. Soberisti vuodesta 2017.

Peikko Pitkänen (s. 1971), kaunokirjallisuuden suomentaja. Soberisti vuodesta 2016.