Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -valmennus

On sinulle, joka haluat eroon alkoholista mutta et koe olevasi alkoholisti, etkä koe tarvitsevasi fyysisiä vertaistukiryhmiä. 

Onko sinulle käynyt niin, että olet päättänyt ottaa vain yhden lasillisen, ja päädyit juomaan koko pullon? Harhautuvatko ajatuksesi jatkuvasti hetkeen, että saat korkata?
Oletko aloittanut aamulla uuden elämän, ja löytänyt itsesi taas samasta tilanteesta?

Been there! Minä aloitin uuden elämän ties kuinka monta kertaa, kunnes löysin keinon, jolla se tehdään niin, että se onnistuu.

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -valmennus on kokonaisvaltainen hyvinvointipaketti, jossa paitsi pistät korkin kiinni, teet sen ilolla ja pysyvästi – ja lähdet kohti omannäköistä unelmaelämää.

Valmennus on sinulle, joka haluat

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -verkkovalmennus

maksa kertamaksuna: 738 €/vuosi

TAI

maksa osamaksulla alk. 9,90 € / kk

Voit maksaa jäsenyytesi osamaksulla valitsemalla kassalla maksutavaksi Jousto-laskun.

Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Jousto-osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Voit kokeilla valmennusta riskittömästi: jos et ole siihen  tyytyväinen, voit perua  osallistumisesi 14 päivän kuluessa ja saada rahat takaisin.

Rahalle vastinetta

Pelkäätkö, että alkoholin käytön lopettaminen tekee elämästä tylsää ja sinusta yksinäisen?

Meitä viinikoukkuun jääneitä naisia on paljon, niin Suomessa kuin maailmallakin. Ilouutinen on se, että alkoholin käytön voi lopettaa jo ennen kuin on pakko,  ja alkoholista irti pääseminen voi olla helppoa ja hauskaa!

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -valmennuksessa  saat  käyttöösi työkalut ja menetelmät, joilla lukemattomat naiset Suomessa ja ympäri maailman ovat onnistuneet pääsemään irti alkoholista, ja aloittaneet oikeasti uuden, upean elämän.

Valmennuksessa et ainoastaan pistä korkkia kiinni, vaan teet sen helposti ja ilolla, ja rakennat vahvan pohjan itsesi näköiselle unelmaelämälle.

Ira Koivu
Vapaa viinistä -kirjailija & valmentaja

 

Miten elämä muuttuu, kun vapautuu alkoholista?

Miten alkoholinkäytön lopettaminen vaikuttaa terveyteesi, ulkonäköösi ja elämänlaatuusi?

Elämää alkoholin kanssa…

Pienikin määrä alkoholia tuhoaa syvän unen eli aivojen puhdistumisen ja palautumisen. Siitä seuraa väsymystä, keskittymiskyvyttömyyttä ja kierroksia, joita täytyy ”nollata”.
Alkoholi on hermomyrkky, jonka säännöllinen käyttö aiheuttaa alakuloa ja masennusta. Alkoholi sotkee aivojen luontaisten mielihyvähormonien tuotantoa, ja johtaa pitkällisessä käytössä siihen, että ihminen ei enää saa iloa ja hyvänolontunnetta muusta kuin alkoholista.

Kun alkoholista on tullut riippuvuus, elämä alkaa tuntua harmaalta ja ilottomalta. Voimakkaan hyvänolontunteen nostattaa vain ajatus kohta saatavasta alkoholiannoksesta.

vapaa viinistä

…ja alkoholista vapaana

Heräät hyväntuulisena ja virkeänä, koska nukut paremmin. 

Saat takaisin lapsuuden ilon ja värit, ja masennus haihtuu, koska et häiritse alkoholilla aivojesi luontaista dopamiinituotantoa ja tuhoa endorfiinivarastojasi.

Turvotus ja krampit häviävät, koska alkoholi ei enää sotke nestetasapainosi. Vyötärö kapenee, koska et enää saa ylimääräistä energiaa alkoholin muodossa, eikä alkoholi ole enää estämässä maksan toimintaa.

Vatsa toimii, koska alkoholi ei enää pääse tuhoamaan mahalaukun ja suoliston limakalvoja. 

Läsnäolo on helppoa, koska et ole enää riippuvainen. 

Säästät aikaa ja rahaa, koska niitä ei enää kulu alkoholiin. 

Itsetunto paranee, koska voit luottaa itseesi. 

Saat rohkeutta tehdä elämästäsi itsesi näköistä ja toteuttaa unelmasi!

Addiktion vastakohta on yhteys

Vapaudu viinistä -valmennuksessa tukenasi ovat

IRA KOIVU & SOBERISTI-YHTEISÖ

Emilia Kujala

Psykoterapeutti, häpeä-asiantuntija

Miia Huitti

Sertifioitu stressivalmentaja

Piia Sumupuu

Päihdeterapeutti, addiktioasiantuntija

Elviira Krebber

Diplomiravintoneuvoja, Keto Coach

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla valmennuksessa

Vapaaksi viinistä -valmennus voi auttaa sinut vapaaksi viinikoukusta, elämään omannäköistäsi unelmaelämää

Ira Koivu hevosen kanssa

Ira Koivu

Vapaa viinistä -kirjailija,  Vapaa viinistä -metodin kehittäjä & valmentaja

VTM journalisti & vuorovaikutusvalmentaja Ira Koivu jätti alkoholin marraskuussa 2015 ja kirjoitti kirjan kokemuksistaan: Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni (Viisas elämä 2016). Kirja on auttanut lukuisia suomalaisia irti alkoholista.

Koivu teki raitistuttuaan suuren elämänmuutoksen ja toteutti unelmansa: hän irtisanoutui työpaikastaan Helsingissä, perusti yrityksen, myi asuntonsa Espoossa, osti hevosen ja talon Hämeenlinnasta ja muutti sinne tyttären ja kissan kanssa marraskuussa 2016.

Koivu haluaa auttaa kaltaisiaan, jotka eivät motivoidu pelosta vaan ilosta, ja jotka eivät halua käydä ryhmissä.  Hänen kehittämänsä Vapaa viinistä -metodi tarjoaa modernin vaihtoehdon perinteisille päihdehoitomenetelmille. 

Vapaa viinistä -metodi räjäyttää kulttuurimme alkoholiin liittyvät uskomukset

Kysy itseltäsi …

Voisinko fyysisesti ja henkisesti paremmin ilman alkoholia?

Jos vastaus on kyllä, mitä enää odotat?

 

Liity nyt mukaan!

Vapaudu alkoholista ilolla ja helposti, ja lähde rakentamaan omannäköistä unelmaelämää!

Saatat miettiä…


Onko sinulla varaa kurssiin?
Laske kuinka paljon sinulla menee rahaa (ja aikaa) alkoholiin viikossa, kuukaudessa, vuodessa. Kurssi maksaa nyt vain 68 euroa kuussa. Laske kuinka paljon säästät, kun et enää käytä alkoholia. 

Miksi kurssi on vain naisille? 

Koska naiset tarvitsevat toisenlaisen lähestymistavan riippuvuudesta vapautumiseen. Naisten syyt juomisen taustalla ja arjen haasteet ovat yhä erit kuin miehillä. 

Toimiiko tämä varmasti? 
Toimii, mikäli olet valmis tekemään ison päätöksen ja jättämään alkoholin. Moni on vapauttanut itsensä alkoholista kurssin avulla, mutta me olemme kaikki yksiöitä ja se mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Tärkeintä on oma sitoutuminen päätökseen, sitä ei voi kenenkään puolesta tehdä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen valmennukseen, saat maksamasi rahat takaisin peruessasi osallistumisesi 14 päivän kuluessa valmennuksen alusta.

Kurssilaisten palautetta valmennuksesta

Tänään paukahti tasan 6 kuukautta soberismia mittariin. Päivääkään en ole katunut, että tähän kelkkaan mukaan hyppäsin. Ulkoisesti elämässä juuri mikään ei ole muuttunut mutta silti kaikki on muuttunut Ihan hiiirrrvveään iso KIITOS kaikille soberistiklubilaisille, kiitos zoomissa vietetyistä ja jaetuista hetkistä ❤️ ja erityiskiitos Iralle, että sait tämän ryhmän ja verkkovalmennuksen perustettua. Ilman tätä oisin jatkanut aika ankeaa, harmaata ja sumuista suorittamista päivästä toiseen. Nyt on vielä hyvin aikaa nauttia elämästä ilman riippuvuutta. Viimeisenä mutta ei vähäisempänä kiitän itseäni ihan hemmetin hyvästä työstä ❤️ Alkoholittomuus on ollut elämäni paras päätös!!

Parasta Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -kurssilla on vapaus ja ilolla oppiminen, ei pelottelulla / uhkakuvilla / vanhoilla & "horinoilla" meneminen.

Minulla on takana raittiutta 7,5 kuukautta. Ilman tämän ryhmän tukea ei olisi onnistunut. Täältä saa eväät uuteen raittiisen elämään ja tukea vaikeisiin hetkiin. Zoom-treffit ovat tärkeitä.

Voittajafiilis 😊 Sauna, Vain Elämä, hyvää ruokaa, raikasta kuplivaa vichyä ja nyt hyvillä mielin nukkumaan. Ei tullut edes mielitekoa, ilta meni tosi hienosti!

Minähän oon sen tuhannen kerran päättänyt, etten enää juo, kun en kestä sitä alakuloa mikä viinistä seuraa. Ja jo seuraavassa hetkessä miettinyt, milloin voisin juoda taas viiniä 😏🙄 Huomasin viimeisimmän työvuoron jälkeen, että minulla ei ollut kiire mihinkään. Oli ihana rauha keskittyä uunin sytytykseen, seurata koiran touhuja, huomata luonto ympärillä. Ei ollut kiire saada kaikkea pois alta, että pääsee korkkaamaan viinin ja rentoutumaan. Nyt kaikki rentous tapahtui asioita tehdessä ja nauttiessa raittiista olosta 💖

Olen niin kiitollinen tästä kurssista! En olisi onnistunut ilman tätä vapauttamaan itseäni alkoholista. Nyt tunnen, että olen aloittanut uuden elämän ja voin tehdä mitä vain! Tämä fiilis on ihan uskomaton <3

50-vuotissynttäreilläni nautin Iran suosittelemaa Lehtikuohua ja kakkua, niin hyvää! Paras lahja, mitä olen saanut, on puolen vuoden ja vähän päällekin raittius 🙂 Käsittämätöntä, että olen päässyt tähän asti, eikä ole tehnyt tiukkaakaan! En ymmärrä tätä itsekään! Ensimmäinen kesä pitkään aikaan kun olen oikeasti nauttinut elämästä, ja tuntenut yllättäviä onnen tunteita ❤ Takana on kuitenkin muutama raskas menetysen vuosi, synkkyys tuntui kaatuvan päälle. Enpä olisi uskonut, että kesästä voi nauttia selvinkin päin, ja näin ”vanhaksi” piti elää, että se tuli ymmärrettyä 😅 Tällä hetkellä olen onnellinen 😌

Kurssin tehtävät ja luennot ovat olleet mahtavia. ❣️

Liityin kurssille ja opetin alkoholin käytön 1.12.2020, enkä ole katunut hetkeäkään. Mielitekoja on tietenkin ollut, mutta olen selättänyt ne. Vaikka on ollut ongelmia, harmeja ja mielipahaa, olen aina niidenkin keskellä ajatellut: yksi asia on hyvin: olen soberisti. Lähipiiri ja perhe on hyväksynyt tämän, vaikka jotkut ihmettelevät.
Minusta ei tule kohtuukäyttäjää, se on jo kokeiltu. Ilman tätä kurssia en olisi onnistunut. Kiitos Ira ja soberistien yhteisö🌸🌹🤗💐👏

Join viimeisen punaviinilasillisen viime torstaina joten huimat kolme täysin raitista päivää vasta takana, mutta ihan käsittämätöntä on se, miten erilainen olo on jo nyt. Olen ollut tipattomalla ennenkin, mutta silloin on aina ollut joku tavoite tai päämäärä mihin asti on juomatta. Nyt kun ei enää tarvitse juoda, niin se stressi ja odotus tipattoman loppumisesta puuttuu kokonaan. Ajatuksen voima on ihan mieletön. Tuntuu että turvotusta on jo lähtenyt, jalka nousee kevyemmin ja hymyilyttää enemmän. Aivan huikeeta ❤️

Olen yrittänyt lopettaa monta kertaa, mutta nyt kun tein sen tämän kurssin avulla, se tuntui käsittämätömän helpolta! Toki alkuun iski vaikeita hetkiä, mutta en kokenut että olisi mitään riskiä siihen, että oikeasti joisin. Tämä kokonaisvaltainen hyvä olo, hyvät yöunet ja mielenrauha on jotain niin ihanaa, etten aio tätä menettää.

Olen ennenkin lopettanut ja ollut juomatta pari kuukautta. Mutta nyt tiedän, että en enää ikinä juo. Se tuntuu ihanalta, vapaudelta.

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla -verkkokurssi sisältää

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla

INTENSIIVIKURSSI

Valmennukset & koulutusmateriaalit.

Vapaudu viinistä helposti ja ilolla LIVE

LIVE COACHING

Pääset osallistumaan Vapaa viinistä Ira Koivun ja muiden asiantuntijoiden livelähetyksiin

Soberisti yhteisö

YHTEISÖ

Pääset mukaan yksityiseen tukiryhmään.

Tsemppausviestit

TSEMPPAUSVIESTIT

Saat tsemppausta ja vinkkejä sähköpostiisi vuoden ajan.

Emilia Kujala

Psykoterapeutti, häpeä-asiantuntija

Miia Huitti

Sertifioitu stressivalmentaja

Piia Sumupuu

Päihdeterapeutti, addiktioasiantuntija

Elviira Krebber

Diplomiravintoneuvoja, Keto Coach

LIITY NYT MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Maksoitpa jäsenyytesi kuukausierissä tai kerralla, pääset vuodeksi mukaan Soberisti-klubiin ja saat kaiken valmennusmateriaalin heti käyttöösi.

Kertamaksulla säästät 10% kokonaishinnasta!