Työnantaja, tarjoa työntekijöille ajoissa mahdollisuus saada apua lomatissuttelun lopettamiseen


Kesä, aikaa ystäville ja juhlille. Mutta suomalaisten alkoholinkäytön ongelmat voivat pahentua juuri näinä aurinkoisina päivinä. Miten Soberisti® työkykypalvelu voi auttaa?

Miksi kesäloma voi lisätä ja pahentaa olemassa olevia alkoholiongelmia?

1. EI ESTEITÄ JUOMISELLE.  Kesäloma tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja unohtaa arjen paineet. Ei tarvitse miettiä ajokuntoa seuraavana aamuna, saati sitä, haistaako työkaveri hengityksestä alkoholin. Monella alkoholinkäyttö lisääntyy runsaasti kesäloma aikana.

2. SOSIAALINEN PAINE. Mökkireissut, kesäjuhlat ja -tapahtumat voivat luoda sosiaalista painetta käyttää enemmän alkoholia kuin normaalisti käyttäisi.
”Mitä on juhlat ilman skumppaa tai mökkisauna ilman olutta” -ajatus voi olla vahvana monien mielessä.

3. OLEMASSA OLEVAN RIIPPUVUUDEN PAHENEMINEN. Niillä, jotka jo kärsivät salatusta alkoholiongelmasta, voi juominen lähteä käsistä loman aikana. Ei ole esteitä juomiselle, jolloin riippuvuus voi syventyä ja töihin paluu loman jälkeen vaikeutua.

Tarjoa työntekijöillesi mahdollisuus hoitaa päihderiippuvuus ajoissa, matalalla kynnyksellä ja leimautumatta

Soberisti® -onlinevalmennuksen avulla apu on aina saatavilla, milloin ja missä tahansa. Palvelumme on…

Todistetusti toimiva: verkkovalmennuksemme on auttanut satoja suomalaisia vapaaksi riippuvuudesta ja 93 prosenttia asiakaskyselyyn vastanneista on ollut raittiina vielä vuoden jälkeen aloituksesta. Asiakkaamme ovat työssäkäyviä toimintakykyisiä alkoholiriippuvaisia, jotka eivät menisi työterveyteen sillä eivät halua leimautua alkoholisteiksi.

..Ketterä ottaa käyttöön: Myymme lisenssejä, ja palvelu on käytössänne samana päivänä, kun olemme sopineet asiasta. Lisenssit eivät vanhene, ja niiden tilanteesta raportoidaan. Saatte myös valmiin infopaketin työntekijöille jaettavaksi ja palvelun kehittäjän, VTM Ira Koivun luennon maksutta työntekijöillenne (madaltaa kynnystä liittyä mukaan).

Edullinen ja säästää resursseja

Tarjolla suomeksi ja englanniksi


Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä:
info@soberisti.com

Voit myös varata suoraan keskusteluajan kalenterista: